Bog & idéAnders Agner Petersen

Bøger skrevet af Anders Agner Petersen

Læs mere om Anders Agner Petersen
1 produkter
1 produkter
Fem år med Obama
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fem år med ObamaAnders Agner Petersen
240,66 DKK
Hæftet
(0)
Fem år med Obama

Mere om Anders Agner Petersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Anders Agner Petersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fem år med Obama" udgivet af Saga - "Kennedy-brødrene" udgivet af Saga - "Glimt af Amerika" udgivet af Saga - "Kennedys største taler" udgivet af Saga - "Det konservative kollaps" udgivet af Saga

Mere om Anders Agner Petersens bøger

Anders Agner Petersen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Petersen fås blot som hæftet. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Saga.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Agner Petersens "Fem år med Obama"

Det er muligt at købe Anders Agner Petersens "Fem år med Obama" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

"Kennedy-brødrene" af Anders Agner Petersen

"Kennedy-brødrene" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Agner Petersen