Bog & idéAnders Albrechtslund

Bøger skrevet af Anders Albrechtslund

Læs mere om Anders Albrechtslund
6 produkter
6 produkter
Det epidemiske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det epidemiske samfundClaus D. Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Det epidemiske samfund
Overvågning
TAENKEPAUSER
OvervågningAnders Albrechtslund
59,95 DKK
Hæftet
(0)
Overvågning
It-etik
It-etikAnders Albrechtslund
110,95 DKK
EBOG
(0)
It-etik
Overvågning
OvervågningAnders Albrechtslund
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Overvågning
Overvågning
OvervågningAnders Albrechtslund
49,95 DKK
EBOG
(0)
Overvågning
Overvågning
OvervågningAnders Albrechtslund
49,95 DKK
EBOG
(0)
Overvågning

Mere om Anders Albrechtslund

Anders Albrechtslund har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Albrechtslund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det epidemiske samfund" udgivet af Gyldendal - "Overvågning" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "It-etik" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Overvågning" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Overvågning" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Teknologi i sundhedspraksis" udgivet af Gyldendal - "Overvågning" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Anders Albrechtslunds bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Anders Albrechtslund hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Albrechtslunds bøger fås i udvalgte formater. Albrechtslund har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det epidemiske samfund" af Anders Albrechtslund

Det er muligt at købe Anders Albrechtslunds "Det epidemiske samfund" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Overvågning" af Anders Albrechtslund

Det er muligt at købe Anders Albrechtslunds "Overvågning" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Overvågning" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Albrechtslunds serie "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Albrechtslund