Bog & idéAnders Bæk Brønsted

Bøger skrevet af Anders Bæk Brønsted

2 produkter
2 produkter
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Pædagogik og lærerfaglighed
Pædagogik og lærerfaglighedOle Michael Spaten
343,96 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogik og lærerfaglighed

Mere om Anders Bæk Brønsted

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Anders Bæk Brønsted. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Brønsteds bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogik og lærerfaglighed" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anders Bæk Brønsted

Der er to tilgængelige udgivelser af Anders Bæk Brønsted hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Brønsted fås bare som hæftet. Bøgerne af Brønsted er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Bæk Brønsteds "Pædagogik og lærerfaglighed"

"Pædagogik og lærerfaglighed" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Anders Bæk Brønsted "Ny pædagogisk opslagsbog"

Det er muligt at købe Anders Bæk Brønsteds "Ny pædagogisk opslagsbog" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Bæk Brønsted