Bog & idéAnders Berntsson

Bøger skrevet af Anders Berntsson

Læs mere om Anders Berntsson
1 produkter
1 produkter
Across the Western Baltic
Across the Western BalticAnna-Elisabeth Jensen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Across the Western Baltic

Mere om Anders Berntsson

Der er bare én bog af Anders Berntsson tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Across the Western Baltic". Den er publiceret af Sydsjællands Museum på engelsk. "Across the Western Baltic" er desuden udgivet i serien "Sydsjællands Museums publikationer".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Berntssons "Across the Western Baltic"

"Across the Western Baltic" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er med i serien "Sydsjællands Museums publikationer". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Sydsjællands Museum.

Endnu en af Anders Berntsson skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Berntsson