Bog & idéAnders Blok

Bøger skrevet af Anders Blok

Læs mere om Anders Blok
8 produkter
8 produkter
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
789,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori
Sociologi
SociologiAnnick Prieur
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi
Den bæredygtige stat
Den bæredygtige statAnders Blok
249,95 DKK
Hæftet
(5)
Den bæredygtige stat
Det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det danske samfundHans Thor Andersen
509,96 DKK
Hæftet
(0)
Det danske samfund
Bruno Latour
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bruno LatourAnders Blok
263,46 DKK
Indbundet
(0)
Bruno Latour
Sociologiens problemer - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologiens problemer - en grundbogInger Glavind Bo
433,46 DKK
Hæftet
(0)
Sociologiens problemer - en grundbog
Det epidemiske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det epidemiske samfundClaus D. Hansen
297,46 DKK
Hæftet
(1)
Det epidemiske samfund
Videnskab, teknologi og samfund
Videnskab, teknologi og samfundPeter Danholt
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab, teknologi og samfund

Mere om Anders Blok

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger skrevet af Anders Blok. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Blok.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskab, teknologi og samfund" udgivet af Gyldendal - "Det epidemiske samfund" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Den bæredygtige stat" udgivet af Gyldendal - "Sociologiens problemer - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Løgstør" udgivet af Limfjordsmuseet - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Bruno Latour" udgivet af Gyldendal

Mere om Anders Bloks bøger

Du kan bestille ni bøger af Anders Blok her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Anders Blok bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Blok er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Bloks "Videnskab, teknologi og samfund"

Det er muligt at købe Anders Bloks "Videnskab, teknologi og samfund" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anders Blok "Det epidemiske samfund"

Det er muligt at købe Anders Bloks "Det epidemiske samfund" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Blok