Bog & idéAnders Bugge Vegger

Bøger skrevet af Anders Bugge Vegger

Læs mere om Anders Bugge Vegger
1 produkter
1 produkter
Alle kan flippe
Alle kan flippePeter Olsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Alle kan flippe

Mere om Anders Bugge Vegger

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Anders Bugge Vegger. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Veggers nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alle kan flippe" udgivet af Alinea - "Alle kan flippe" udgivet af Alinea

Anders Bugge Veggers bøger

Du kan købe to bøger af Anders Bugge Vegger her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde Veggers bøger som hæftet. Bøgerne af Vegger er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Alinea.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Bugge Veggers "Alle kan flippe"

Det er muligt at købe Anders Bugge Veggers "Alle kan flippe" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.

Anders Bugge Vegger "Alle kan flippe"

Hos Bog & idé er "Alle kan flippe" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Bugge Vegger