Bog & idéAnders-Christian Jacobsen

Bøger skrevet af Anders-Christian Jacobsen

Læs mere om Anders-Christian Jacobsen
3 produkter
3 produkter
Kødets opstandelse?
Kødets opstandelse?Anders-Christian Jacobsen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Kødets opstandelse?
Origenes
OrigenesAnders-Christian Jacobsen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Origenes
Origenes
BOEGERTILSTAERKPRIS
OrigenesAnders-Christian Jacobsen
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Origenes

Mere om Anders-Christian Jacobsen

Der findes flere forskellige bøger af Anders-Christian Jacobsen til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Jacobsens bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Anders-Christian Jacobsens bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kødets opstandelse?" udgivet af Eksistensen - "The discursive fight over religious texts in antiquity" i serien "Acta Jutlandica¤Theological Series¤Religion and normativity" udgivet af Aarhus University Press - "Til forsvar for kristendommen " i serien "Antikken og kristendommen." udgivet af Forlaget Anis

Bøger af Anders-Christian Jacobsen

Du kan købe tre bøger af Anders-Christian Jacobsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Jacobsens bøger kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Jacobsen opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders-Christian Jacobsens "Kødets opstandelse?"

Hos Bog & idé er "Kødets opstandelse?" tilgængelig som ebog. "Kødets opstandelse?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.

"The discursive fight over religious texts in antiquity" af Anders-Christian Jacobsen

"The discursive fight over religious texts in antiquity" er til salg som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Jacobsen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af serien "Acta Jutlandica¤Theological Series¤Religion and normativity". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Aarhus University Press.
Detaljer
Fulde navn:
Anders-Christian Jacobsen