Bog & idéAnders Degn Pedersen

Bøger skrevet af Anders Degn Pedersen

Læs mere om Anders Degn Pedersen
1 produkter
1 produkter
OCD - Sygdom og behandling. For behandlere
BOEGERTILSTAERKPRIS
OCD - Sygdom og behandling. For behandlereHjalti Jonsson
433,46 DKK
Indbundet
(0)
OCD - Sygdom og behandling. For behandlere

Mere om Anders Degn Pedersen

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger fra Anders Degn Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Neurologi og neurorehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "OCD - Sygdom og behandling. For behandlere" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anders Degn Pedersen

Du kan finde to bøger af Anders Degn Pedersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Pedersen fås bare som indbundet. Pedersens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Degn Pedersens "Neurologi og neurorehabilitering"

Det er muligt at købe Anders Degn Pedersens "Neurologi og neurorehabilitering" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er med i Pedersens serie "Ergo/fys Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Anders Degn Pedersen "OCD - Sygdom og behandling. For behandlere"

"OCD - Sygdom og behandling. For behandlere" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Degn Pedersen