Bog & idéAnders Fink-Jensen

Bøger skrevet af Anders Fink-Jensen

4 produkter
4 produkter
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
399,96 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri
Klinisk psykiatri
Klinisk psykiatriSøren Dalsgaard
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk psykiatri
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
669,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Alkohol
AlkoholMorten Grønbæk
319,96 DKK
Hæftet
(0)
Alkohol

Mere om Anders Fink-Jensen

Der findes en del bøger skrevet af Anders Fink-Jensen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Fink-Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Klinisk psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Alkohol" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i psykiatri" udgivet af HansReitzels

Anders Fink-Jensens bøger

Du kan finde seks bøger af Anders Fink-Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Fink-Jensens bøger kommer i flere forskellige formater. Fink-Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" af Anders Fink-Jensen

Hos Bog & idé er "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Anders Fink-Jensen "Grundbog i psykiatri"

Det er muligt at købe Anders Fink-Jensens "Grundbog i psykiatri" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Fink-Jensen