Bog & idéAnders Hansen

Bøger skrevet af Anders Hansen

Læs mere om Anders Hansen
3 produkter
3 produkter
Hjernestærk
HjernestærkAnders Hansen
149,95 DKK
EBOG
(1)
Hjernestærk
Hemmelig mission
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hemmelig missionHelen MacInnes
118,96 DKK
Hæftet
(0)
Hemmelig mission
Kan det strukturalistiske subjekt danse?
Kan det strukturalistiske subjekt danse?Josefine Wikström
69,95 DKK
Paperback
(0)
Kan det strukturalistiske subjekt danse?

Mere om Anders Hansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Anders Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hansens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hjernestærk" udgivet af Politikens Forlag - "Hjernestærk" udgivet af Politikens Forlag - "Ambulancefag 1" udgivet af Munksgaard - "Ambulancefag 2" udgivet af Munksgaard - "Motion som medicin" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anders Hansen

Der er fem tilgængelige bøger af Anders Hansen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Hansens bøger fås i udvalgte formater. Hansens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Hansens "Hjernestærk"

"Hjernestærk" er tilgængelig online som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Hjernestærk" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Hjernestærk" af Anders Hansen

Det er muligt at købe Anders Hansens "Hjernestærk" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Hansen