Bog & idéAnders Hastrup

Bøger skrevet af Anders Hastrup

3 produkter
3 produkter
EKSIL
EKSILNaguib Mazloum
209,95 DKK
Paperback
(0)
EKSIL
DAMQI
DAMQIMogens Trolle Larsen
309,95 DKK
Hardback
(6)
DAMQI
Birgers Bedste Børnehavedag
Birgers Bedste BørnehavedagAnders Hastrup
199,95 DKK
HARDBACK
(0)
Birgers Bedste Børnehavedag

Mere om Anders Hastrup

Der er forskellige bøger af Anders Hastrup til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Hastrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "EKSIL" udgivet af SCREAMING BOOKS - "Birgers Bedste Børnehavedag" udgivet af Books on Demand - "Aftaleloven" udgivet af Books on Demand - "Ardennersyndromet" udgivet af Books on Demand - "Kreditaftaleloven - Studiehæfte" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Anders Hastrup

Du kan købe fem bøger af Anders Hastrup her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Anders Hastrup kan købes i flere forskellige formater. Hastrups bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Hastrups "EKSIL"

Det er muligt at købe Anders Hastrups "EKSIL" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er SCREAMING BOOKS, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Anders Hastrup "Birgers Bedste Børnehavedag"

Hos Bog & idé er "Birgers Bedste Børnehavedag" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Hastrup