Bog & idéAnders Holst Bodin

Bøger skrevet af Anders Holst Bodin

Læs mere om Anders Holst Bodin
1 produkter
1 produkter
Klimakrisens rødder
Klimakrisens rødderAnders Holst Bodin
299,95 DKK
Hardback
(2)
Klimakrisens rødder

Mere om Anders Holst Bodin

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Anders Holst Bodin, har du et stort sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Bodin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Væredygtighed" udgivet af Dafolo Forlag - "Klimakrisens rødder" udgivet af Multivers

Bøger af Anders Holst Bodin

Du kan finde to bøger af Anders Holst Bodin her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Anders Holst Bodin kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Bodin er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Holst Bodins "Væredygtighed"

Hos Bog & idé er "Væredygtighed" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.

Anders Holst Bodin "Klimakrisens rødder"

Hos Bog & idé er "Klimakrisens rødder" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Multivers, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Holst Bodin