Bog & idéAnders J. Sørensen

Bøger skrevet af Anders J. Sørensen

1 produkter
1 produkter
Modstandsmandens datter
STREAM
Modstandsmandens datterAnders Sørensen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Modstandsmandens datter

Mere om Anders J. Sørensen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Anders J. Sørensen, kan du vælge i mellem et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sørensens udgivelser.
Bøgerne fra Anders J. Sørensen kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Modstandsmandens datter" udgivet af Hovedland - "Modstandsmandens datter" udgivet af Lytteratur - "Modstandsmandens datter" udgivet af Lytteratur - "Modstandsmandens datter" udgivet af Lytteratur

Bøger af Anders J. Sørensen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Anders J. Sørensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Anders J. Sørensen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders J. Sørensens "Modstandsmandens datter"

"Modstandsmandens datter" er tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Modstandsmandens datter" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.

Anders J. Sørensen "Modstandsmandens datter"

Hos Bog & idé er "Modstandsmandens datter" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Modstandsmandens datter" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lytteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders J. Sørensen