Bog & idéAnders Jensen

Bøger skrevet af Anders Jensen

Læs mere om Anders Jensen
1 produkter
1 produkter
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Erhvervsdidaktisk opslagsbogMarianne Riis
399,95 DKK
Bog
(0)
Erhvervsdidaktisk opslagsbog

Mere om Anders Jensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Anders Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lydquiz: 100 spørgsmål til familien" i serien "Quiz To-Go" udgivet af Quiz To-Go - "Lydquiz: 100 slogans og mottoer" i serien "Quiz To-Go" udgivet af Quiz To-Go - "Qvo Vadis" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Anders Jensen

Anders Jensen har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Anders Jensen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lydquiz: 100 spørgsmål til familien" af Anders Jensen

Det er muligt at købe Anders Jensens "Lydquiz: 100 spørgsmål til familien" som lydbog. Du kan derudover altid have "Lydquiz: 100 spørgsmål til familien" af Anders Jensen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af serien "Quiz To-Go". Det er Quiz To-Go, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Lydquiz: 100 slogans og mottoer" af Anders Jensen

"Lydquiz: 100 slogans og mottoer" er tilgængelig online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Lydquiz: 100 slogans og mottoer" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Jensens serie "Quiz To-Go". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Quiz To-Go.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Jensen