Bog & idéAnders Jørgensen

Bøger skrevet af Anders Jørgensen

Læs mere om Anders Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriErik Simonsen
689,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Decorumkravet for præster
Decorumkravet for præsterAnders Jørgensen
159,95 DKK
EBOG
(0)
Decorumkravet for præster

Mere om Anders Jørgensen

Der er mange bøger skrevet af Anders Jørgensen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Decorumkravet for præster" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Decorumkravet for præster" udgivet af Jurist- og Økonomforbundets Forlag

Bøger af Anders Jørgensen

Du kan finde to bøger af Anders Jørgensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Anders Jørgensen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Jørgensens "Decorumkravet for præster"

Det er muligt at købe Anders Jørgensens "Decorumkravet for præster" som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Anders Jørgensen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Anders Jørgensen "Decorumkravet for præster"

"Decorumkravet for præster" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Jørgensen