Bog & idéAnders Koed Madsen

Bøger skrevet af Anders Koed Madsen

Læs mere om Anders Koed Madsen
1 produkter
1 produkter
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektorAnders Koed Madsen
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor

Mere om Anders Koed Madsen

Anders Koed Madsen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Koed Madsens "Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor"

Det er muligt at købe Anders Koed Madsens "Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Madsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Koed Madsen