Bog & idéAnders la Cour

Bøger skrevet af Anders la Cour

Læs mere om Anders la Cour
4 produkter
4 produkter
Frivillighedens logik og dens politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frivillighedens logik og dens politikAnders la Cour
305,96 DKK
Paperback
(0)
Frivillighedens logik og dens politik
Klassisk og moderne organisationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne organisationsteoriAnnemette Kjærgaard
521,96 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne organisationsteori
Sundhed og magt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhed og magtKaspar Villadsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhed og magt
Når teknologier holder mere end de lover
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når teknologier holder mere end de loverAnders la Cour
116,96 DKK
Paperback
(0)
Når teknologier holder mere end de lover

Mere om Anders la Cour

Hvis du leder efter en bog skrevet af Anders la Cour, kan du vælge i mellem et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af La Cours bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når teknologier holder mere end de lover" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Sundhed og magt" udgivet af Gyldendal - "Frivillighedens logik og dens politik" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Organisation og interaktion" i serien "Organiseret kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal - "Frivillighedens logik og dens politik" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal

Mere om Anders la Cours bøger

Du kan finde otte bøger af Anders la Cour her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. La Cours bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra La Cour opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders la Cours "Når teknologier holder mere end de lover"

"Når teknologier holder mere end de lover" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Nyt fra Samfundsvidenskaberne, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Sundhed og magt" af Anders la Cour

Hos Bog & idé er "Sundhed og magt" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anders la Cour