Bog & idéAnders Larsen

Bøger skrevet af Anders Larsen

Læs mere om Anders Larsen
3 produkter
3 produkter
Opgavesamling til lærebog om indkomstskat
Opgavesamling til lærebog om indkomstskatRené Yssing Rasmussen
319,95 DKK
Hæftet
(0)
Opgavesamling til lærebog om indkomstskat
Juridisk metode for revisorer
Juridisk metode for revisorerAnders Larsen
389,95 DKK
EBOG
(0)
Juridisk metode for revisorer
Juridisk metode for revisorer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Juridisk metode for revisorerAnders Larsen
339,96 DKK
Hæftet
(0)
Juridisk metode for revisorer

Mere om Anders Larsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Anders Larsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Larsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den offentlige sektors økonomi" udgivet af HansReitzels - "Den offentlige sektors økonomi" udgivet af Hans Reitzel

Anders Larsens bøger

Du kan finde to bøger af Anders Larsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Larsen som hæftet. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den offentlige sektors økonomi" af Anders Larsen

Det er muligt at købe Anders Larsens "Den offentlige sektors økonomi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"Den offentlige sektors økonomi" af Anders Larsen

Hos Bog & idé er "Den offentlige sektors økonomi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hans Reitzel.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Larsen