Bog & idéAnders Laubjerg

Bøger skrevet af Anders Laubjerg

2 produkter
2 produkter
Den store bølge
Den store bølgeAnders Laubjerg
69,00 DKK
e-bog
(0)
Den store bølge
Den store bølge - Erindringsbilleder fra københavnske industriarbejdspladser
STREAM
Den store bølge - Erindringsbilleder fra københavnske industriarbejdspladserAnders Laubjerg
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Den store bølge - Erindringsbilleder fra københavnske industriarbejdspladser

Mere om Anders Laubjerg

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Anders Laubjerg, ser du et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Laubjergs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den store bølge" udgivet af Saga - "Den store bølge" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den store bølge - Erindringsbilleder fra københavnske industriarbejdspladser " i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det største håb" udgivet af ALLGOpress

Anders Laubjergs bøger

Anders Laubjerg har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Anders Laubjerg bøger i flere forskellige formater. Laubjerg har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Laubjergs "Den store bølge"

"Den store bølge" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Den store bølge" af Anders Laubjerg

"Den store bølge" kan købes som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Den store bølge" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Laubjerg