Bog & idéAnders Laursen

Bøger skrevet af Anders Laursen

Læs mere om Anders Laursen
2 produkter
2 produkter
Fast driftssted
Fast driftsstedAnders Laursen
549,95 DKK
Indbundet
(0)
Fast driftssted
Fast driftssted
Fast driftstedAnders Laursen
539,95 DKK
EBOG
(0)
Fast driftsted

Mere om Anders Laursen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Anders Laursen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Laursens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fast driftssted" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Fast driftssted" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Anders Laursens bøger

Anders Laursen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Anders Laursen fås i udvalgte formater. Bøgerne af Laursen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fast driftssted" af Anders Laursen

Hos Bog & idé er "Fast driftssted" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Laursen, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

"Fast driftssted" af Anders Laursen

Det er muligt at købe Anders Laursens "Fast driftssted" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Laursen