Bog & idéAnders Lundkvist

Bøger skrevet af Anders Lundkvist

Læs mere om Anders Lundkvist
2 produkter
2 produkter
Dansk kapitalisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk kapitalismeAnders Lundkvist
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk kapitalisme
Dansk kapitalisme
STREAM
Dansk kapitalismeAnders Lundkvist
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Dansk kapitalisme

Mere om Anders Lundkvist

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Anders Lundkvist, finder du et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Lundkvists bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hoveder og høveder. Demokrati og økonomisk demokrati" udgivet af Frydenlund - "Hoveder og høveder. Privatejendom og markedsøkonomi" udgivet af Frydenlund - "Hoveder og høveder. Kapitalisme" udgivet af Frydenlund - "Dansk nyliberalisme" udgivet af Frydenlund - "Bush, neokonomien og dollaren" udgivet af Frydenlund - "Dansk kapitalisme" udgivet af Lytteratur - "Overgange" udgivet af Hovedland - "Dansk kapitalisme" udgivet af Hovedland - "Eurokrisen" udgivet af Hovedland - "De riges samfund" udgivet af Hovedland - "Eurokrisen" udgivet af Hovedland - "De riges samfund" udgivet af Hovedland

Bøger skrevet af Anders Lundkvist

Du kan finde 12 bøger af Anders Lundkvist her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Anders Lundkvist kommer i flere forskellige formater. Lundkvists bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Lundkvists "Hoveder og høveder. Demokrati og økonomisk demokrati"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Anders Lundkvist. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Anders Lundkvist "Hoveder og høveder. Privatejendom og markedsøkonomi"

Endnu en af Anders Lundkvist skønne bøger, som er værd at læse. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Lundkvist