Bog & idéAnders Michelsen

Bøger skrevet af Anders Michelsen

Læs mere om Anders Michelsen
3 produkter
3 produkter
Morgendagene
MorgendageneMélissa da Costa
299,95 DKK
Hæftet
(5)
Morgendagene
Verner Panton
Verner PantonAnders Michelsen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Verner Panton
Verner Panton
Verner PantonAnders Michelsen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Verner Panton

Mere om Anders Michelsen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Anders Michelsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Michelsen.
Bøgerne fra Anders Michelsen tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Designmaskinen" udgivet af Gyldendal - "Verner Panton (eng.)" udgivet af Strandberg Publishing - "Verner Panton" udgivet af Strandberg Publishing

Mere om Anders Michelsens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Anders Michelsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Michelsens bøger fås i et udvalg af formater. Michelsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Designmaskinen" af Anders Michelsen

Det er muligt at købe Anders Michelsens "Designmaskinen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Anders Michelsen "Verner Panton (eng.)"

Hos Bog & idé er "Verner Panton (eng.)" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Strandberg Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Michelsen