Bog & idéAnders Nyboe Andersen

Bøger skrevet af Anders Nyboe Andersen

Læs mere om Anders Nyboe Andersen
1 produkter
1 produkter
Gynækologi
GynækologiCharlotte Wilken-Jensen
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gynækologi

Mere om Anders Nyboe Andersen

Hvis du leder efter en bog fra Anders Nyboe Andersen, kan du købe et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gynækologi" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Munksgaard Danmark

Bøger af Anders Nyboe Andersen

Anders Nyboe Andersen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Andersen som indbundet. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Nyboe Andersens "Gynækologi"

"Gynækologi" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Gynækologi" af Anders Nyboe Andersen

Hos Bog & idé er "Gynækologi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Munksgaard Danmark, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Nyboe Andersen