Bog & idéAnders Østergaard

Bøger skrevet af Anders Østergaard

Læs mere om Anders Østergaard
1 produkter
1 produkter
Guide til skriftlig dansk i hf
BOEGERTILSTAERKPRIS
Guide til skriftlig dansk i hfAnders Østergaard
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Guide til skriftlig dansk i hf

Mere om Anders Østergaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Anders Østergaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Østergaards seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Guide til skriftlig dansk i hf" udgivet af Systime - "Skriftlig dansk i HF - på nettet" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "Skriftlig dansk i HF på nettet " i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "Skriftlig dansk i hf" udgivet af Systime

Anders Østergaards bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Anders Østergaard hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Østergaards bøger kommer i flere formater. Østergaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af Systime.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Guide til skriftlig dansk i hf" af Anders Østergaard

Det er muligt at købe Anders Østergaards "Guide til skriftlig dansk i hf" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Skriftlig dansk i HF - på nettet" af Anders Østergaard

Hos Bog & idé er "Skriftlig dansk i HF - på nettet" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Skriftlig dansk i HF - på nettet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Østergaards serie "Systime iBog". Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Østergaard