Bog & idéAnders Olling

Bøger skrevet af Anders Olling

Læs mere om Anders Olling
3 produkter
3 produkter
Valdemar Sejr
Valdemar SejrAnders Asbjørn Olling
69,95 DKK
e-bog
(2)
Valdemar Sejr
Gorm den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg
Gorm den Gamle, Harald Blåtand & Svend TveskægAnders Asbjørn Olling
69,95 DKK
e-bog
(2)
Gorm den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg
Valdemar den Store & Knud 6.
Valdemar den Store & Knud 6.Anders Asbjørn Olling
69,95 DKK
e-bog
(2)
Valdemar den Store & Knud 6.

Mere om Anders Olling

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger af Anders Olling. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Olling.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Valdemar den Store og Knud 6." i serien "Kongerækken" udgivet af Gyldendal - "Gorm Den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg" i serien "Kongerækken" udgivet af Gyldendal - "Valdemar Sejr " i serien "Kongerækken" udgivet af Gyldendal - "Kongerækken: Gorm den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg" i serien "Kongerækken" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kongerækken: Valdemar Sejr" i serien "Kongerækken" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kongerækken: Valdemar Den Store & Knud 6." i serien "Kongerækken" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Anders Ollings bøger

Anders Olling har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Olling som hæftet. Bøgerne af Olling er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Ollings "Valdemar den Store og Knud 6."

"Valdemar den Store og Knud 6." findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Kongerækken". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Anders Olling "Gorm Den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg"

Det er muligt at købe Anders Ollings "Gorm Den Gamle, Harald Blåtand & Svend Tveskæg" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Kongerækken". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Olling