Bog & idéAnders Ravn Sørensen

Bøger skrevet af Anders Ravn Sørensen

Læs mere om Anders Ravn Sørensen
4 produkter
4 produkter
Børsen 400 år
Børsen 400 årAnders Ravn Sørensen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Børsen 400 år
Maleriets forbandelse
Maleriets forbandelseAnders Ravn Sørensen
189,95 DKK
EBOG
(6)
Maleriets forbandelse
Maleriets forbandelse
STREAM
Maleriets forbandelseAnders Ravn Sørensen
189,95 DKK
Lydbog
(6)
Maleriets forbandelse
CBS 100 år
BOEGERTILSTAERKPRIS
CBS 100 årKurt Jacobsen
269,96 DKK
Indbundet
(1)
CBS 100 år

Mere om Anders Ravn Sørensen

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Anders Ravn Sørensen, finder du et stort sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sørensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmark som søfartsnation" udgivet af Gads Forlag - "Søfartshistorier" udgivet af Gads Forlag - "CBS gennem 100 år" udgivet af Historika

Mere om Anders Ravn Sørensens bøger

Anders Ravn Sørensen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Sørensens bøger fås kun som indbundet. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Ravn Sørensens "Danmark som søfartsnation"

Hos Bog & idé er "Danmark som søfartsnation" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Anders Ravn Sørensen "Søfartshistorier"

Det er muligt at købe Anders Ravn Sørensens "Søfartshistorier" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Ravn Sørensen