Bog & idéAnders Vestergaard Buch

Bøger skrevet af Anders Vestergaard Buch

Læs mere om Anders Vestergaard Buch
2 produkter
2 produkter
AB 18
BOEGERTILSTAERKPRIS
AB 18Anders Vestergaard Buch
2105,96 DKK
Hardback
(0)
AB 18
Entrepriseretlige mangler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Entrepriseretlige manglerAnders Vestergaard Buch
845,96 DKK
Hæftet
(0)
Entrepriseretlige mangler

Mere om Anders Vestergaard Buch

Anders Vestergaard Buch har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Buch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "AB 18" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Entrepriseretlige mangler" udgivet af Karnov Group Denmarks A/S - "Projektudvikling af fast ejendom" udgivet af Thomson

Bøger skrevet af Anders Vestergaard Buch

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Anders Vestergaard Buch hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Buchs bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Buch er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Vestergaard Buchs "AB 18"

Det er muligt at købe Anders Vestergaard Buchs "AB 18" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Entrepriseretlige mangler" af Anders Vestergaard Buch

"Entrepriseretlige mangler" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmarks A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Vestergaard Buch