Bog & idéAndersen E

Bøger skrevet af Andersen E

Læs mere om Andersen E
1 produkter
1 produkter
Joseph A. Schumpeter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Joseph A. SchumpeterEsben Sloth Andersen
143,96 DKK
Hæftet
(0)
Joseph A. Schumpeter

Mere om Andersen E

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Andersen E. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra E.
Bøgerne fra Andersen E tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Snow Queen and Other Winter Tales" i serien "Barnes & Noble Leatherbound Classic Collection" udgivet af Barnes & Noble - "Tysk og fransk fra grundskole til universitet" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Joseph A. Schumpeter " i serien "Økonomiens konger." udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "På vej mod nye globale strategier" udgivet af DJØF

Bøger skrevet af Andersen E

Der er fire tilgængelige bøger af Andersen E hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Andersen E bøger i flere formater. E har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andersen E's "The Snow Queen and Other Winter Tales"

Det er muligt at købe Andersen E's "The Snow Queen and Other Winter Tales" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af E's serie "Barnes & Noble Leatherbound Classic Collection". Det er Barnes & Noble, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Andersen E "Tysk og fransk fra grundskole til universitet"

"Tysk og fransk fra grundskole til universitet" er til salg som pdf. Endnu en af Andersen E fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Andersen E