Bog & idéAndersen J

Bøger skrevet af Andersen J

Læs mere om Andersen J
0 produkter

Mere om Andersen J

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Andersen J. Nedenfor har vi listet bøgerne fra J.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arbejdsretligt tidsskrift 2007" udgivet af DJØF - "Arbejdsretligt Tidsskrift 2008" udgivet af DJØF - "Claus Hjort - strategen bag det nye Venstre" udgivet af Audioteket - "Matematiktak for 3. klasse" udgivet af Alinea - "Auktioner " udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Tvangsfuldbyrdelse 3. udg." udgivet af DJØF

Bøger af Andersen J

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Andersen J hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Andersen J kommer i et udvalg af formater. J's bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Arbejdsretligt tidsskrift 2007" af Andersen J

Det er muligt at købe Andersen J's "Arbejdsretligt tidsskrift 2007" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er DJØF, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Arbejdsretligt Tidsskrift 2008" af Andersen J

Hos Bog & idé er "Arbejdsretligt Tidsskrift 2008" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er DJØF, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Andersen J