Bog & idéAndre Aciman

Bøger skrevet af Andre Aciman

Læs mere om Andre Aciman
2 produkter
2 produkter
Call Me By Your Name - Film tie-in
Call Me By Your Name - Film tie-inAndre Aciman
139,95 DKK
Paperback
(2)
Call Me By Your Name - Film tie-in
Homo Irrealis: Essays
Homo Irrealis: EssaysAndre Aciman
149,95 DKK
Paperback
(0)
Homo Irrealis: Essays

Mere om Andre Aciman

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Andre Aciman. På listen nedenfor ser du de nyeste af Acimans udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Find Me" udgivet af Faber & Faber Fiction - "Find Me" udgivet af Faber & Faber Fiction - "Call Me By Your Name" udgivet af Atlantic Books

Bøger skrevet af Andre Aciman

Andre Aciman har tre bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Acimans bøger som paperback. Bøgerne af Aciman er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Find Me" af Andre Aciman

Hos Bog & idé er "Find Me" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Faber & Faber Fiction, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Find Me" af Andre Aciman

"Find Me" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Faber & Faber Fiction, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Andre Aciman