Bog & idéAndré Gorz

Bøger skrevet af André Gorz

Læs mere om André Gorz
1 produkter
1 produkter
Brev til D.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Brev til D.André Gorz
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Brev til D.

Mere om André Gorz

Du kan kun købe en enkelt bog af André Gorz her hos Bog & idé. Det er "Brev til D.". Den er publiceret af Politisk Revy på dansk. "Brev til D." er desuden en del af serien "Rævens sorte bibliotek".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Brev til D." af André Gorz

Hos Bog & idé er "Brev til D." tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Rævens sorte bibliotek". Det er Politisk Revy, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Gorz, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
André Gorz