Bog & idéAndrea Pippins

Bøger skrevet af Andrea Pippins

1 produkter
1 produkter
Fortryllende fletninger - en mindful malebog med fletning, frisurer og fantasifuldt hår
Fortryllende fletninger - en mindful malebog med fletning, frisurer og fantasifuldt hårAndrea Pippins
49,95 DKK
Paperback
(0)
Fortryllende fletninger - en mindful malebog med fletning, frisurer og fantasifuldt hår

Mere om Andrea Pippins

Andrea Pippins har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Fortryllende fletninger - en mindful malebog med fletning, frisurer og fantasifuldt hår". Det er Forlaget Alvilda, der har publiceret den på dansk. "Fortryllende fletninger - en mindful malebog med fletning, frisurer og fantasifuldt hår" er desuden tilknyttet serien "Malebøger og aktivitetsbøger".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Andrea Pippins' "Fortryllende fletninger - en mindful malebog med fletning, frisurer og fantasifuldt hår"

Det er muligt at købe Andrea Pippins' "Fortryllende fletninger - en mindful malebog med fletning, frisurer og fantasifuldt hår" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Pippins' serie "Malebøger og aktivitetsbøger". Det er Forlaget Alvilda, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Andrea Pippins skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Andrea Pippins