Bog & idéAndreas Granhof Juhl

Bøger skrevet af Andreas Granhof Juhl

Læs mere om Andreas Granhof Juhl
6 produkter
6 produkter
Psykologisk Tryghed
Psykologisk TryghedAndreas Granhof Juhl
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykologisk Tryghed
Den professionelle proceskonsulent
Den professionelle proceskonsulentKristian Dahl
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Den professionelle proceskonsulent
Coaching i perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching i perspektivIrene Oestrich
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching i perspektiv
Den Resiliente Organisation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den Resiliente OrganisationAndreas Granhof Juhl
332,96 DKK
Paperback
(0)
Den Resiliente Organisation
Døgninstitutioner Gentænkt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Døgninstitutioner GentænktMikala Frølich
296,96 DKK
Paperback
(0)
Døgninstitutioner Gentænkt
Den Videnproducerende Skole
Den Videnproducerende SkoleSøren Willert
369,95 DKK
Hæftet
(1)
Den Videnproducerende Skole

Mere om Andreas Granhof Juhl

Der er flere bøger af Andreas Granhof Juhl tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Granhof Juhl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den Videnproducerende Skole" udgivet af Granhof & Juhl ApS - "Døgninstitutioner Gentænkt" udgivet af Granhof & Juhl - "Den Resiliente Organisation" udgivet af Granhof & Juhl - "Vi vil også snyde problemet" i serien "Artikel fra Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Positiv organisatorisk forandringskapacitet" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Coaching i perspektiv" udgivet af HansReitzels - "Den professionelle proceskonsulent" udgivet af Gyldendal - "Coaching i perspektiv" udgivet af Gyldendal

Andreas Granhof Juhls bøger

Du kan købe otte bøger af Andreas Granhof Juhl her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan købe Andreas Granhof Juhl bøger i samtlige formater. Granhof Juhl har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andreas Granhof Juhls "Den Videnproducerende Skole"

"Den Videnproducerende Skole" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Granhof & Juhl ApS.

"Døgninstitutioner Gentænkt" af Andreas Granhof Juhl

"Døgninstitutioner Gentænkt" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Granhof & Juhl, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Granhof Juhl