Bog & idéAndreas Halskov

Bøger skrevet af Andreas Halskov

Læs mere om Andreas Halskov
5 produkter
5 produkter
Levende billeder
Levende billederDorte Granild
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Levende billeder
Remakes, sequels og serialisering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Remakes, sequels og serialiseringAndreas Hejlskov
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Remakes, sequels og serialisering
Helt til grin
Helt til grinHenrik Højer og Thomas Schwartz Larsen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Helt til grin
Streaming for viderekomne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Streaming for viderekomneMathias Bonde Korsgard
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Streaming for viderekomne
VAMPYR - Forløb i medier
VAMPYR - Forløb i medierAndreas Halsskov
309,95 DKK
Hæftet
(1)
VAMPYR - Forløb i medier

Mere om Andreas Halskov

Hvis du søger en bog af Andreas Halskov, finder du et stort sortiment til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Halskovs udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Andreas Halskovs bøger findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "VAMPYR - Forløb i medier" udgivet af L&R Uddannelse - "Beyond Television" udgivet af University Press of Southern Denmark - "Streaming for viderekomne" udgivet af VIA Film & Transmedia - "Levende billeder" udgivet af Systime - "Remakes, sequels og serialisering" i serien "Kort og præcist" udgivet af Samfundslitteratur - "Fjernsyn for viderekomne" udgivet af Turbine - "VAMPYR - Forløb i medier" i serien "Forløb i medier" udgivet af L&R Uddannelse - "Helt til grin" i serien "16:9 bøger" udgivet af VIA Film & Transmedia¤Trykværket - "DØD OVER HOLLYWOOD" i serien "Kosmos serien" udgivet af Antipyrine Distribution - "TV Peaks" i serien "University of Southern Denmark Studies in Art History" udgivet af University Press of Southern Denmark - "Paradoksets kunst" udgivet af TURBINE - "MedierNU" udgivet af Via Systime

Bøger skrevet af Andreas Halskov

Du kan købe 12 bøger af Andreas Halskov her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Andreas Halskov bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Halskov inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Andreas Halskovs "VAMPYR - Forløb i medier"

Hos Bog & idé er "VAMPYR - Forløb i medier" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er L&R Uddannelse, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Andreas Halskov "Beyond Television"

Det er muligt at købe Andreas Halskovs "Beyond Television" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er University Press of Southern Denmark, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Halskov