Bog & idéAndreas Hejlskov

Bøger skrevet af Andreas Hejlskov

Læs mere om Andreas Hejlskov
1 produkter
1 produkter
Remakes, sequels og serialisering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Remakes, sequels og serialiseringAndreas Hejlskov
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Remakes, sequels og serialisering

Mere om Andreas Hejlskov

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Andreas Hejlskov. Bogen hedder "Remakes, sequels og serialisering". Den er publiceret af Samfundslitteratur på dansk. "Remakes, sequels og serialisering" er desuden en del af serien "Kort og præcist".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Andreas Hejlskovs "Remakes, sequels og serialisering"

Hos Bog & idé er "Remakes, sequels og serialisering" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Hejlskovs serie "Kort og præcist". Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Hejlskov, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Hejlskov