Bog & idéAndreas Hoff

Bøger skrevet af Andreas Hoff

Læs mere om Andreas Hoff
2 produkter
2 produkter
100 myter om sundhed og sygdom
100 myter om sundhed og sygdomKim Bartholdy og Andreas Hoff
229,95 DKK
Hæftet
(0)
100 myter om sundhed og sygdom
Noli me tangere!
Noli me tangere!Andreas Hoff
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Noli me tangere!

Mere om Andreas Hoff

Hvis du søger en bog skrevet af Andreas Hoff, finder du et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hoff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykopati" udgivet af Gyldendal - "100 myter om sundhed og sygdom" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "100 myter om sundhed og sygdom " i serien "100 myter om" udgivet af FADL's Forlag

Bøger af Andreas Hoff

Andreas Hoff har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Hoffs bøger kommer i et udvalg af formater. Hoff har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Psykopati" af Andreas Hoff

Hos Bog & idé er "Psykopati" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Andreas Hoff "100 myter om sundhed og sygdom"

"100 myter om sundhed og sygdom" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Hoff