Bog & idéAndreas Juhl

Bøger skrevet af Andreas Juhl

Læs mere om Andreas Juhl
4 produkter
4 produkter
Den professionelle proceskonsulent
Den professionelle proceskonsulentKristian Dahl
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Den professionelle proceskonsulent
Lederen som teamcoach
Lederen som teamcoachJakob Nørlem
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Lederen som teamcoach
Ledelsesbaseret coaching
Ledelsesbaseret coachingKristian Dahl
399,95 DKK
(0)
Ledelsesbaseret coaching
Teambaserede organisationer i praksis
Teambaserede organisationer i praksisAnne Thybring
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Teambaserede organisationer i praksis

Mere om Andreas Juhl

Der er flere bøger af Andreas Juhl online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Juhl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelsesbaseret coaching" udgivet af Akademisk Forlag - "Lederen som teamcoach" udgivet af Akademisk Forlag - "Teambaserede organisationer i praksis " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Mere om Andreas Juhls bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Andreas Juhl hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Juhl fås bare som hæftet. Derudover er bøgerne fra Juhl inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andreas Juhls "Ledelsesbaseret coaching"

Hos Bog & idé er "Ledelsesbaseret coaching" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Andreas Juhl "Lederen som teamcoach"

Hos Bog & idé er "Lederen som teamcoach" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Juhl