Bog & idéAndreas Kærgård

Bøger skrevet af Andreas Kærgård

Læs mere om Andreas Kærgård
1 produkter
1 produkter
Lederkompetencer i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lederkompetencer i praksisErik Staunstrup
84,96 DKK
Hæftet
(0)
Lederkompetencer i praksis

Mere om Andreas Kærgård

Der er forskellige bøger skrevet af Andreas Kærgård online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Kærgårds nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lederkompetencer i praksis" udgivet af Nyt Perspektiv - "Ledelse i praksis" udgivet af Trojka - "Ledelse i praksis " udgivet af Trojka - "Ledelse i praksis" udgivet af Trojka - "Ledelse i praksis" udgivet af Trojka

Andreas Kærgårds bøger

Andreas Kærgård har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Kærgård som hæftet. Bøgerne af Kærgård er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lederkompetencer i praksis" af Andreas Kærgård

Det er muligt at købe Andreas Kærgårds "Lederkompetencer i praksis" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Perspektiv.

"Ledelse i praksis" af Andreas Kærgård

Det er muligt at købe Andreas Kærgårds "Ledelse i praksis" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Trojka.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Kærgård