Bog & idéAndreas Marklund

Bøger skrevet af Andreas Marklund

Læs mere om Andreas Marklund
3 produkter
3 produkter
Overvågningens historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Overvågningens historieAndreas Marklund
248,96 DKK
Hardback
(4)
Overvågningens historie
Overvågningens historie
Overvågningens historieAndreas Marklund
189,95 DKK
EBOG
(4)
Overvågningens historie
Overvågningens historie
STREAM
Overvågningens historieAndreas Marklund
189,95 DKK
Lydbog
(4)
Overvågningens historie

Mere om Andreas Marklund

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Andreas Marklund. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Marklunds seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Overvågningens historie" udgivet af Gads Forlag - "Overvågningens historie" udgivet af Gads Forlag - "Overvågningens historie" udgivet af Gads Forlag - "Historicizing infrastructure" i serien "Studier i historie, arkiver og kulturarv" udgivet af Aalborg University Press

Bøger skrevet af Andreas Marklund

Du kan finde fire bøger af Andreas Marklund her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Marklunds bøger kommer i flere forskellige formater. Andreas Marklund bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Andreas Marklunds "Overvågningens historie"

Det er muligt at købe Andreas Marklunds "Overvågningens historie" som lydbog. Med Andreas Marklunds "Overvågningens historie" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.

Andreas Marklund "Overvågningens historie"

"Overvågningens historie" er tilgængelig online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Overvågningens historie" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Marklund