Bog & idéAndreas Munk Petersen

Bøger skrevet af Andreas Munk Petersen

Læs mere om Andreas Munk Petersen
2 produkter
2 produkter
100 myter om fordøjelse og kost
100 myter om fordøjelse og kostSofie Ingdam Halkjær og Andreas Munk Petersen
229,95 DKK
Hardback
(0)
100 myter om fordøjelse og kost
100 myter om fordøjelse og kost
STREAM
100 myter om fordøjelse og kostAndreas Munk Petersen
199,95 DKK
Lydbog
(2)
100 myter om fordøjelse og kost

Mere om Andreas Munk Petersen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Andreas Munk Petersen. På listen nedenfor har du Munk Petersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Akutte medicinske tilstande 14. udgave" udgivet af FADL's Forlag A/S - "100 myter om fordøjelse og kost" udgivet af Fadl's Forlag - "Akutte medicinske tilstande, 13. udgave " i serien "Kittelbog" udgivet af FADL's Forlag - "Akutte medicinske tilstande" udgivet af FADL - "100 myter om fordøjelse og kost" i serien "100 myter om" udgivet af FADL's Forlag - "Akutte medicinske tilstande" i serien "Kittelbøger" udgivet af FADL's Forlag - "Akutte medicinske tilstande" udgivet af FADL - "Akutte Medicinske Tilstande" udgivet af FADL

Mere om Andreas Munk Petersens bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Andreas Munk Petersen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Munk Petersens bøger kommer i forskellige formater. Munk Petersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Akutte medicinske tilstande 14. udgave" af Andreas Munk Petersen

Hos Bog & idé er "Akutte medicinske tilstande 14. udgave" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag A/S.

Andreas Munk Petersen "100 myter om fordøjelse og kost"

Det er muligt at købe Andreas Munk Petersens "100 myter om fordøjelse og kost" som lydbog. Når du køber "100 myter om fordøjelse og kost" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Fadl's Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Munk Petersen