Bog & idéAndreas Printzlau

Bøger skrevet af Andreas Printzlau

Læs mere om Andreas Printzlau
0 produkter

Mere om Andreas Printzlau

Der er mange bøger skrevet af Andreas Printzlau online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Printzlau.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De sidste venner" udgivet af Gyldendal - "Manden med træhatten" udgivet af Gyldendal - "Imperiets mand " i serien "Serien om Gamle Filth" udgivet af Gyldendal - "Imperiets mand" i serien "Serien om Gamle Filth" udgivet af Modtryk - "Imperiets mand" i serien "Serien om Gamle Filth" udgivet af Modtryk - "Imperiets mand" i serien "Serien om Gamle Filth" udgivet af Modtryk - "Bariatri i et tværfagligt perspektiv" udgivet af Gyldendal

Bøger af Andreas Printzlau

Andreas Printzlau har syv bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan bestille Andreas Printzlau bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Printzlau lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"De sidste venner" af Andreas Printzlau

Hos Bog & idé er "De sidste venner" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Manden med træhatten" af Andreas Printzlau

"Manden med træhatten" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Printzlau