Bog & idéAndrej Kurkov

Bøger skrevet af Andrej Kurkov

Læs mere om Andrej Kurkov
5 produkter
5 produkter
Grå bier
Grå bierAndrej Kurkov
409,95 DKK
Hæftet
(4)
Grå bier
God ven af liget
BOEGERTILSTAERKPRIS
God ven af ligetAndrej Kurkov
168,95 DKK
Hæftet
(1)
God ven af liget
Døden og en pingvin
Døden og en pingvinAndrej Kurkov
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Døden og en pingvin
Den ukrainske dagbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den ukrainske dagbogAndrej Kurkov
218,95 DKK
Hæftet
(0)
Den ukrainske dagbog
God ven af liget
STREAM
God ven af ligetAndrej Kurkov
99,95 DKK
Lydbog
(1)
God ven af liget

Mere om Andrej Kurkov

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Andrej Kurkov. På listen nedenfor ser du de seneste af Kurkovs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grå bier" udgivet af Mr. East Forlag - "Døden og en pingvin" udgivet af Hr. Ferdinand - "God ven af liget" udgivet af Hovedland - "God ven af liget" udgivet af Audioteket - "Den ukrainske dagbog" udgivet af Mr. East Forlag - "Gartneren fra Otjakov" udgivet af Hovedland - "Døden og en pingvin" i serien "Hr. Ferdinand pocket" udgivet af Hr. Ferdinand - "God ven af liget" udgivet af Hovedland

Mere om Andrej Kurkovs bøger

Du kan købe otte bøger af Andrej Kurkov her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Andrej Kurkov bøger i et udvalg af formater. Kurkov har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Grå bier" af Andrej Kurkov

Hos Bog & idé er "Grå bier" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Mr. East Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Andrej Kurkov "Døden og en pingvin"

Hos Bog & idé er "Døden og en pingvin" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hr. Ferdinand.
Detaljer
Fulde navn:
Andrej Kurkov