Bog & idéAndrew Evans

Bøger skrevet af Andrew Evans

Læs mere om Andrew Evans
1 produkter
1 produkter
Iceland
IcelandAndrew Evans
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Iceland

Mere om Andrew Evans

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger af Andrew Evans. På listen nedenfor finder du de seneste af Evans' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Iceland" udgivet af Bradt Travel Guides - "Iceland" udgivet af Bradt Publications - "The law of EU regional policy " udgivet af Jurist- og økonomforbundets forlag Kluwer Norstedts juridik - "Iceland" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Ukraine" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Mere om Andrew Evans' bøger

Andrew Evans har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Evans' bøger fås i forskellige formater. Andrew Evans bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Andrew Evans' "Iceland"

Det er muligt at købe Andrew Evans' "Iceland" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Iceland" af Andrew Evans

Endnu en af Andrew Evans skønne bøger, som er værd at læse. Det er Bradt Publications, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Andrew Evans