Bog & idéAndrew Sean Greer

Bøger skrevet af Andrew Sean Greer

Læs mere om Andrew Sean Greer
1 produkter
1 produkter
Less is Lost
Less is LostAndrew Sean Greer
199,95 DKK
Paperback
(0)
Less is Lost

Mere om Andrew Sean Greer

Der er forskellige bøger af Andrew Sean Greer til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Greers bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Andrew Sean Greers bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Less" udgivet af Abacus - "Max Tivoli" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Andrew Sean Greer

Andrew Sean Greer har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Andrew Sean Greer kommer i flere forskellige formater. Greers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Less" af Andrew Sean Greer

"Less" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Abacus, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Andrew Sean Greer "Max Tivoli"

Hos Bog & idé er "Max Tivoli" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Andrew Sean Greer