Bog & idéAndrzej Strug

Bøger skrevet af Andrzej Strug

Læs mere om Andrzej Strug
5 produkter
5 produkter
Wielki dzień
Wielki dzieńAndrzej Strug
19,95 DKK
EBOG
(0)
Wielki dzień
Miliardy
MiliardyAndrzej Strug
19,95 DKK
EBOG
(0)
Miliardy
Dzieje jednego pocisku
Dzieje jednego pociskuAndrzej Strug
39,95 DKK
EBOG
(0)
Dzieje jednego pocisku
Pokolenie Marka Świdy
Pokolenie Marka ŚwidyAndrzej Strug
49,95 DKK
EBOG
(0)
Pokolenie Marka Świdy
Fortuna Kasjera Śpiewankiewicza
Fortuna Kasjera ŚpiewankiewiczaAndrzej Strug
39,95 DKK
EBOG
(0)
Fortuna Kasjera Śpiewankiewicza

Mere om Andrzej Strug

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Andrzej Strug. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Strugs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Miliardy" udgivet af SAGA Egmont - "Wielki dzień" udgivet af SAGA Egmont - "Pokolenie Marka Świdy" udgivet af SAGA Egmont - "Dzieje jednego pocisku" udgivet af SAGA Egmont - "Fortuna Kasjera Śpiewankiewicza" udgivet af SAGA Egmont

Andrzej Strugs bøger

Andrzej Strug har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Strug som ebog. Strugs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Andrzej Strugs "Miliardy"

"Miliardy" er tilgængelig som ebog. "Miliardy" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.

"Wielki dzień" af Andrzej Strug

Det er muligt at købe Andrzej Strugs "Wielki dzień" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Wielki dzień" på din enhed og begynde at læse. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på pol.
Detaljer
Fulde navn:
Andrzej Strug