Bog & idéAndy Hargreaves

Bøger skrevet af Andy Hargreaves

7 produkter
7 produkter
Professionel kapital
Professionel kapitalAndy Hargreaves og Michael Fullan
599,95 DKK
Paperback
(1)
Professionel kapital
Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2016. 20. årgang. Tema: Professionel kapital
Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2016. 20. årgang. Tema: Professionel kapitalAndy Hargreaves
150,95 DKK
EBOG
(1)
Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2016. 20. årgang. Tema: Professionel kapital
Kollaborativ professionalisme
Kollaborativ professionalismeAndy Hargreaves
239,95 DKK
EBOG
(1)
Kollaborativ professionalisme
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk videnMorten Rask Petersen
539,95 DKK
Paperback
(0)
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden
Opløftende ledelse
Opløftende ledelseAndy Hargreaves
357,95 DKK
e-bog
(1)
Opløftende ledelse
Bæredygtig skoleledelse
Bæredygtig skoleledelseAndy Hargreaves
149,95 DKK
EBOG
(0)
Bæredygtig skoleledelse
Bæredygtig skoleledelse
Bæredygtig skoleledelseDean Fink
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Bæredygtig skoleledelse

Mere om Andy Hargreaves

Hvis du mangler en bog fra Andy Hargreaves, tilbyder vi et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hargreaves' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kollaborativ professionalisme" i serien "Ledelse ligetil" udgivet af Dafolo A/S - "Kollaborativ professionalisme" udgivet af Dafolo forlag - "Skolen i Morgen. Nr. 3. November 2016. 20. årgang. Tema: Professionel kapital" udgivet af Dafolo A/S - "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Opløftende ledelse" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo - "Professionel kapital" udgivet af Dafolo - "Bæredygtig skoleledelse" udgivet af Klim - "Professionel kapital" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Opløftende ledelse" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo - "Bæredygtig skoleledelse" udgivet af Klim - "Undervisning i videnssamfundet" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim - "Nye lærere, nye tider " i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Andy Hargreaves

Andy Hargreaves har 12 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Hargreaves' bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Hargreaves lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Andy Hargreaves' "Kollaborativ professionalisme"

"Kollaborativ professionalisme" er til salg som ebog. Med "Kollaborativ professionalisme" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Ledelse ligetil". Det er Dafolo A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Andy Hargreaves "Kollaborativ professionalisme"

Hos Bog & idé er "Kollaborativ professionalisme" tilgængelig som pocket. Dette er en også en skøn bog fra Hargreaves, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Andy Hargreaves