Bog & idéAndy McNab & Robert Rigby

Bøger skrevet af Andy McNab & Robert Rigby

Læs mere om Andy McNab & Robert Rigby
1 produkter
1 produkter
Farlig Viden
Farlig VidenAndy McNab & Robert Rigby
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Farlig Viden

Mere om Andy McNab & Robert Rigby

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Andy McNab & Robert Rigby. Det er "Farlig Viden". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Farlig Viden" er desuden udgivet i serien "Audioteket".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andy McNab & Robert Rigbys "Farlig Viden"

Det er muligt at købe Andy McNab & Robert Rigbys "Farlig Viden" som lydbog. Med Andy McNab & Robert Rigbys "Farlig Viden" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Rigbys serie "Audioteket". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Andy McNab & Robert Rigby skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Andy McNab & Robert Rigby