Bog & idéAndy Weir

Bøger skrevet af Andy Weir

Læs mere om Andy Weir
1 produkter
1 produkter
The Martian
STREAM
The MartianAndy Weir
149,95 DKK
Lydbog
(15)
The Martian

Mere om Andy Weir

Du kan kun købe en enkelt bog af Andy Weir her hos Bog & idé. Bogen hedder "The Martian". Den er udgivet af DreamLitt på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Martian" af Andy Weir

Hos Bog & idé er "The Martian" tilgængelig som lydbog. Andy Weirs "The Martian" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DreamLitt.

Endnu en af Andy Weir skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Andy Weir