Bog & idéAne Bodil Søgaard

Bøger skrevet af Ane Bodil Søgaard

Læs mere om Ane Bodil Søgaard
1 produkter
1 produkter
Mælk og sundhed
Mælk og sundhedAne Bodil Søgaard
139,00 DKK
EBOG
(0)
Mælk og sundhed

Mere om Ane Bodil Søgaard

Der findes flere bøger skrevet af Ane Bodil Søgaard til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Søgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mælk og sundhed" udgivet af Books on Demand - "Hvad er det du spiser?" udgivet af Hovedland - "Mælk og sundhed" udgivet af Books on Demand

Mere om Ane Bodil Søgaards bøger

Ane Bodil Søgaard har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Ane Bodil Søgaard bøger i forskellige formater. Bøgerne af Søgaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ane Bodil Søgaards "Mælk og sundhed"

Hos Bog & idé er "Mælk og sundhed" tilgængelig som ebog. Med "Mælk og sundhed" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Ane Bodil Søgaard "Hvad er det du spiser?"

"Hvad er det du spiser?" er til salg som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Ane Bodil Søgaard