Bog & idéAne Marie Ditlevsen

Bøger skrevet af Ane Marie Ditlevsen

1 produkter
1 produkter
Ord i matematik
Ord i matematikAne Marie Ditlevsen
309,95 DKK
Indbundet
(0)
Ord i matematik

Mere om Ane Marie Ditlevsen

Der findes flere bøger skrevet af Ane Marie Ditlevsen tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Ditlevsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ord i matematik" i serien "Ord i" udgivet af Gyldendal - "De bedste øveoplæg" udgivet af Gyldendal

Bøger af Ane Marie Ditlevsen

Ane Marie Ditlevsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Ane Marie Ditlevsen bøger i flere formater. Bøgerne af Ditlevsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ane Marie Ditlevsens "Ord i matematik"

Det er muligt at købe Ane Marie Ditlevsens "Ord i matematik" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen er med i Ditlevsens serie "Ord i". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"De bedste øveoplæg" af Ane Marie Ditlevsen

Hos Bog & idé er "De bedste øveoplæg" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ane Marie Ditlevsen